Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Condimentul indian care poate trata cancerul de san0 Comments

Publicat in:
Etichete:cancer de san, condiment, indian, tratament

Curcuma a fost supranumita si condimentul magic al Indiei. Ea face parte din familia ghimbirului, fiind recunoscuta pentru proprietatile curative. Specialistii au descoperit ca acest condiment are niste calitati fantastice.

Cancer de san - tratament naturist

Cancer de san - tratament naturist

Savantii sunt de parere ca acest condiment se afla pe prima pozitie a topului mondial al condimentelor ce combat H. Plyori, principalul microb care cauzeaza cancerul.

Cercetatorii au dezvoltat un medicament revolutionar pornind de la acest ingredient banal de bucatarie, pentru a lupta impotriva cancerului de san, mentioneaza Times of India.

Potrivit datelor unei cercetari realizata la Universitatea din Louisville, SUA, curcuma se foloseste la prepararea unei pulberi, care a diminuat cu o treime dimensiunea tumorii la soareci si mai ales a determinat si incetinirea reproducerii celulelor nocive.

Oamenii de stiinta au concluzionat ca tumorile pot fi prevenite inca de la formare si poate fi incetinita progresia cancerului.

In plus, s-a observat ca ingerarea de capsule continand pulbere de curcuma a determinat reducerea semnificativa a multiplicarii tumorii, in timp ce consumul condimentului in dieta nu a dat rezultatele cele mai satisfacatoare.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Condimentul indian care poate trata cancerul de san

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!