Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce tot mai multe femei isi pierd viata atunci cand nasc?0 Comments

Publicat in:
Etichete:copil, cuplu, femei, nastere, real, studiu, viata

Fiecare femeie isi doreste la un moment dat sa dea nastere unui copil, acest aspect incununand viata unei familii tinere si fericite. Si totusi, exista situatii cand femeia plateste cu propria viata faptul ca a dat nastere unui nou-nascut.

Riscuri la nastere

Riscuri la nastere

Daca inainte foarte putine femei mureau la nastere, in SUA rata nationala de decese legate de sarcina pare sa fie in crestere de ceva timp.

Savantii atrag atentia ca motivele pentru aceasta crestere a ratelor de deces sunt destul de neclare. Schimbarile in modul in care cauzele de deces sunt raportate in mod oficial de catre statele guvernului federal pot fi cel putin partial responsabile pentru aceste rezultate.

Cercetatorii de la Centrele Americane pentru Controlul si Prevenirea Bolilor au constatat ca intre 1998 si 2009, ratele de deces legate de sarcina au fost de 14,5 la 100.000 de nasteri vii. Expertii sunt de parere ca, desi aceasta rata a scazut, ea este mai mare decat inregistrarile din ultimele decenii.

Totusi, este de asemenea posibil ca o parte din aceasta crestere sa fie reala. Potrivit noilor studii, numarul deceselor inregistrate in urma bolilor cronice medicale, care sunt exacerbate de sarcina, inclusiv boli de inima, pare sa fie tot mai mare si tot mai legat de nasterea unui copil.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce tot mai multe femei isi pierd viata atunci cand nasc?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!