Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum scapi de hemoroizii de dupa nastere0 Comments

Publicat in:


Imediat dupa ce o femeie a dat nastere unui copil, aceasta ar putea sa aiba ceva probleme, mai ales ca in timpul travaliului ea face un mare efort.

Hemoroizi dupa nastere

Hemoroizi dupa nastere

Medicii spun ca s-a observat ca la viitoarea mamica pot sa se manifeste hemoroizii. Studiile medicale arata faptul ca circa noua din zece femei se confrunta cu aceasta problema.

In cazul in care sunteti o proaspata mamica si apare o durere la nivelul sezutului si se pot observa mici umflaturi, trebuie sa luati in calcul ca au aparut si hemoroizii.

Tipuri de hemoroizi dupa nastere

Conform expertilor, pot exista doua tipuri de hemoroizi, in functie de localizarea lor. Initial, acestia se pot manifesta in interior, insa, inflamatia se poate muta rapid catre exteriorul corpului.

Mergi imediat la medic, daca suferi de o astfel de problema!

Daca te confrunti cu o astfel de probleme, este necesar sa te prezinti imediat la medic. Recomandarea specialistilor este aceea de a face bai caldute de cateva ori pe zi si sa incerci sa folosesti NU hartie igienica, ci servetele umede.

Ce sa mananci?

Este bine ca in aceasta perioada sa mananci produse cu grau si iaurt, sa iei pauza si sa te intinzi in pat de cate ori poti, pentru a scapa de hemoroizi.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum scapi de hemoroizii de dupa nastere

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!