Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Tratament rapid pentru acnee0 Comments

Publicat in:
Etichete:acnee, cercetare, oameni de stiinta, piele, plante, savanti, studiu

Una dintre cele mai neplacute probleme cu care se poate confrunta un tanar este reprezentata de aparitia unor puncte negre sau dureroase, iritatii ale pielii. Una dintre plantele care au capacitatea de a neutraliza acneea este cimbrul. Oamenii de stiinta sunt de parere ca studiul acestei plante trebuie sa fie aprofundat, deoarece rezultatele lui pot insemna solutia pentru mii de oameni care se confrunta cu aceasta problema delicata.

Tratament rapid acnee

Tratament rapid acnee

Expertii spun ca produsele aflate acum pe piata, care contin peroxid de benzoil, pot cauza senzatii de arsura si iritatii ale pielii, iar aceste preparate pe baza de plante sunt mai blande pentru piele si au proprietati antiinflamatorii.

Medicii sunt intrigati de descoperirile echipei de cercetatori care au realizat studiul la Universitatea Leeds Metropolitan, condusa de dr. Margarita Gomez-Escalada.

Experimentele de laborator sunt nefinalizate si ar fi bine sa nu incercati sa va procurati singuri remedii naturale de care aveti nevoie pentru a scapa de probleme.

Cimbrul, o descoperire interesanta

“Cu siguranta vor fi facute mai multe studii pe aceasta tema. insa este o perspectiva incitanta care va fi imbratisata cu multa bucurie. Nu incercati, totusi, singuri acasa.

Experimentele din laborator difera mult fata de ce isi poate face omul acasa in bucatarie”, a declarat dr. Joshua Zeichner, profesor asistent de dermatologie la Facultatea de Medicina din cadrul Manhattan.

“Atat de multi oameni sufera de acnee incat este oricand binevenit un astfel de tratament. Suntem mult prea departe pentru a descoperi un preparat minune care sa contina cimbru, insa aceasta descoperire este foarte interesanta”, a declarat dr. Amy Forman Taub, profesor de dermatologie la Facultatea de medicina din Northwestern din Chicago.

“Peroxidul de benzoil usuca pielea si este iritant, iar un tratament pe baza de plante ar fi fabulos”, a afirmat si medicul Michele Green, dermatolog in cadrul Spitalului Lenox Hill din New York City.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Tratament rapid pentru acnee

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!