Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce recomanda expertii ca bebelusii sa fie vaccinati la amiaza?0 Comments

Publicat in:


Oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din California, SUA, le recomanda parintilor sa-si vaccineze copiii numai dupa-amiaza. Cercetatorii sustin ca in acest fel sanatatea celor mici nu va fi afectata, mai ales ca acest lucru este benefic pentru micuti.

Vaccinarea bebelusului

Vaccinarea bebelusului

Conform specialistilor, in urma unor teste realizate in cadrul unor spitale din SUA, s-a observat ca vaccinarea bebelusilor dupa ora 13:30 ii ajuta pe acestia sa doarma mai mult si sa raspunda mai bine la acest tratament.

Medicii sunt de parere ca imediat dupa ce au fost vaccinati, bebelusii ar trebui sa doarma mai profund, somnul fiind foarte important pentru ca acesta ajuta la crearea unui bun raspuns imunitar din partea micutilor.

In plus, expertii sustin ca un somn bun dupa vaccinare ajuta la cresterea productiei de anticorpi.

Bebelusii vaccinati la pranz dorm mai bine decat cei care au primit vaccinul dimineata

Cercetatorii au realizat studiul pe un esantion de circa 70 de bebelusi si au evidentiat faptul ca nou-nascutii vaccinati dupa ora pranzului dorm mai mult decat cei vaccinati in timpul diminetii.

Medicii au mai observat in cadrul testelor ca o mare parte a copiilor care au primit injectiile dupa-amiaza au inregistrat o crestere a temperaturii corpului.

De aceea, specialistii recomanda parintilor sa programeze vaccinarea copiiilor dupa ora pranzului pentru a le permite un somn lung, aceasta fiind in acelasi timp si o modalitate de a evita medicamentele impotriva febrei.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce recomanda expertii ca bebelusii sa fie vaccinati la amiaza?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!