Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cat de nocive sunt contraceptivele injectabile?0 Comments

Publicat in:


In intreaga lume au inceput sa fie tot mai utilizate contraceptivele injectabile. Totusi, conform datelor publicate de BBC, o cercetare recenta a evidentiat faptul ca acestea contin hormoni care cauzeaza pierderi ale memoriei.

Studiul a fost dat publicitatii in revista Psychopharmacology. In cadrul cercetarii, oamenii de stiinta au reusit sa realizeze o conexiune intre pierderea memoriei si hormonul medroxiprogesteron acetat.

Contraceptive injectabile

Contraceptive injectabile

Expertii sustin ca acesta reprezinta un hormon activ care actioneaza in cadrul acestor injectabile si in alte terapii hormonale pentru menopauza.

Cobaii au suferit tulburari de memorie in cadrul testelor

Cercetarea a fot efectuata pe durata a 12 luni, interval de timp in care au fost tinute sub control 3 grupuri de cobai, pe langa care s-a adaugat un grup de control, care nu a primit hormonul mentionat.

Oamenii de stiinta au fost uimiti de descoperirile realizate. De pilda, acestia au observat ca animalele carora le-a fost administrat hormonul au suferit tulburari ale memorie odata cu trecerea timpului.

Mai mult, savantii au constatat ca cobaii carora le-a fost administrat hormonul inca de la o varsta timpurie, au ajuns in situatia de a-l elimina din corp in clipa cand sufereau efectele sale, in momentul analizei finale.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cat de nocive sunt contraceptivele injectabile?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!