Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce nu vor barbatii sa foloseasca prezervativul?0 Comments

Publicat in:


Potrivit datelor unei cercetari care a fost publicata in Journal of Sex Research, peste 8 din 10 barbati admit ca au utilizat cel putin o metoda pentru a evita folosirea prezervativului.

Studiul a fost realizat pe 313 barbati, cu varste cuprinse intre 21 si 30 de ani. Autorul studiului, Kelly Cue Davis, profesor asociat la Universitatea din Washington a declarat ca expertii au vrut sa afle cele mai comune comportamente in randul barbatilor referitor la evitarea prezervativului si care sunt cele mai frecvente tactici folosite de acestia pentru a-si convinge partenerele.

Prezervativul la barbati

Prezervativul la barbati

Specialistii sustin ca una dintre cele mai utilizate metode incercata de barbatii care vor sa scape de prezervativ se refera la marturisirea igienei deosebite pe care o au.

De pilda, peste 73.7% dintre barbati apreciaza ca in cazul in care sunt sanatosi este suficient ca sa te convinga sa renunti la prezervativ. Oamenii de stiinta apreciaza insa ca afectiunile cu transmitere sexuala sunt adesea asimptomatice la barbati si fara teste ei nu pot sti daca au o problema.

Psihologul Belisa Vranich afirma ca pentru a nu omori pasiunea, cel mai bine este sa deschizi prezervativul inainte sa inceapa discutia despre asta. Alti barbati care nu vor sa poarte prezervativ in timpul actului sexual sunt cei care se declara „nerabdatori”. Astfel, cei mai multi barbati considera ca daca iti fac complimente vei renunta la prezervativ.

Recomandarea expertilor pentru reprezentantele sexului frumos este aceea de a aseza prezervative pe noptiera sau in geanta, asa incat accesul la acestea sa fie lejer.

Ce metode inedite mai folosesc partenerii?

Una dintre cele mai folosite replici este aceea: „nu simt nimic”. Cercetarea publicata in Journal of Sexual Medicine, arata ca atat femeile cat si barbatii se bucura de sex la fel de mult cu prezervativ, dar si fara acesta.

Savantii mai spun ca este foarte interesant si faptul ca peste 4 din 10 barbati au recunoscut ca au avut o astfel de abordare. S-a mai constatat ca santajul emotional reprezinta si el o metoda prin care partenerii, peste 34% dintre cei chestionati, l-au incercat cu iubitele lor.

Psihologii sunt de parere ca unii barbati se pot simti ofensati ca iubita lor insista cu folosirea prezervativului, iar altii se folosesc de asta pentru a o manipula. In aceasta situatie, trebuie sa fii ferma si sa explici partenerului ca acest aspect nu are nicio conexiune cu personalitatea lui si ca nu se negociaza.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce nu vor barbatii sa foloseasca prezervativul?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!