Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce creste numarul copiilor care sufera de anxietate?0 Comments

Publicat in:


In SUA, circa 10% dintre copiii cu varsta de pana la 16 ani au o problema de sanatate mintala care a fost diagnosticata de medici.

Circa 50% dintre adultii cu probleme de sanatate mintala, pe termen lung, au avut parte de simptome inainte de a implini varsta de 14 ani.

Anxietatea la copii

Anxietatea la copii

Psihologii americani sunt de parere ca numarul copiilor cu tulburari emotionale, inclusiv depresie, dar si tulburari de anxietate si tulburari obsesiv-compulsive se afla in crestere.

Depresia apare de la varste fragede si din cauza comportamentului parintilor

Potrivit Barbarei Inkson, psiholog la clinica Solent NHS Trust, copii care au parte de stari depresive pot fi tratati cu diferite terapii destinate sanatatii mintale: terapia cognitiv-comportamentala, cea a gestionarii anxietatii si arta terapiei prin joc.

Medicii mai spun ca s-a constatat ca printre cauzele acestor tulburari se afla stresul generat de somajul parintilor, dar si problemele financiare sau anumite medicamente cu efecte secundare.

Psihologii considera ca este foarte important sa se investeasca in sanatatea mintala a copiilor cu scopul de a preveni o generatie de copii care sa sufere probleme de probleme de anxietate si sanatate mintala.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce creste numarul copiilor care sufera de anxietate?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!