Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Ce nu trebuie mancat la micul dejun?0 Comments

Publicat in:


Mai multe cercetari au indicat faptul ca cei care au obiceiul de a consuma la micul dejun anumite alimente pot sa aiba parte de probleme de sanatate. Nutritionistii sustin ca unele alimente trebuie evitate, pentru ca genereaza o crestere brusca a glicemiei si ii lasa pe oameni fara energie.

Potrivit expertului in nutritie, Kristin Kirkpatrick, citat de Care2.com, oamenii ar trebui sa evite anumite alimente la micul dejun, cum ar fi produsele din faina alba si cele procesate, mezelurile sau laptele condensat.

Ce nu trebuie mancat la micul dejun

Ce nu trebuie mancat la micul dejun

Trebuie sa stiti ca, de pilda, o chifla obisnuita contine aproximativ 500 de calorii, fiind echivalenta cu circa cinci felii de paine. Nutritionistul atrage atentia ca produsele de panificatie facute din faina alba reprezinta cele mai proaste alegeri pe care le poti face la micul dejun.

Motivul ar fi ca aceste produse contin faina rafinata, care genereaza o crestere brusca a glicemiei, urmata de o scadere brusca a nivelului de energie. Nici laptele condensat nu este indicat pentru corpul tau! Cu toate acestea, expertii sunt de parere ca o cantitate mica de cafea naturala este buna pentru corpul tau, insa consumata fara lapte condensat.

Evitati cerealele colorate la micul dejun!

Multi oameni prefera sa altereze aceste calitati prin adaugarea unor pudre sau variante de lapte condensat care au un continut ridicat de grasimi trans, destul de nocive.

Este necesar sa fiti atenti si la cantitatea de cereale colorate si care au mult zahar. Acestea trebuie sa fie evitate nu numai la micul dejun, ci si in general, avertizeaza expertii.

Ca urmare a colorantilor si a cantitatii ridicate de zahar, aceste cereale au fost asociate cu hiperactivitatea in cazul copiilor care le consuma des. Nu uitati sa lasati deoparte alimentele procesate, ca mezelurile sau crenvurstii, deoarece acestea contin multa sare, dar si alte ingrediente necunoscute cu efect destul de nociv asupra corpului.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Ce nu trebuie mancat la micul dejun?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!