Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce nu trebuie sa-i dati copilului crenvursti0 Comments

Publicat in:


Nutritionistii avertizeaza ca in cazul in care va plac crenvurstii, trebuie sa tineti cont de faptul ca acestia nu sunt autentici de cele mai multe ori. In scopul protejarii sanatatii de produsele false, cel mai important este sa citim cu atentie etichetele produselor.

Crenvurstii reprezinta un produs procesat din carne sau si din carne, iar eticheta lor trebuie citita cu atentie, mai ales pentru ca legea obliga etichetarea cu eticheta compozitionala.

Crenvursti pentru copii

Crenvursti pentru copii

Pe aceasta eticheta sunt trecute ingredientele dintr-un aliment. Expertii sustin ca parizerul si crenvurstii au aceeasi pasta. Parizerul a avut variante dietetice prin anii 1960, fiind facut numai din carne de manzat, calitatea 1.

Conform specialistilor, aceste alimente contin foarte multi acizi grasi saturati, precum si grasimi care sunt aterogene. Oamenii se pot imbolnavi de boli cardivasculare, infarct de miocard si accident vascular cerebral. In plus, in cazul in care va hraniti copii cu astfel de produse se poate ajunge la boala ficatului gras, care la varsta de 10 ani s-ar putea transforma in ciroza.

Modul de preparare al crenvurstilor

Trebuie spus ca in mod traditional, crenvurstii sunt facuti dintr-un amestec de carne de porc, vita si pui. Bucatile de carne sunt apoi macinate in asa fel cum macelarii pregatesc carnea pentru hamburgeri.

In plus, la carnea tocata se adauga carne procesata de pui, amidon alimentar, sare si alte arome. Aceste arome difera in functie de zona in care crenvurstii vor fi vanduti. Apoi in cuva se adauga apa si totul se amesteca impreuna cu un sirop de cereale, care le ofera o usoara nota dulceaga.

Potrivit specialistilor, prin adaugarea unei noi cantitati de apa se ofera suport pentru ca ingredientele sa se imprastie mai usor si, in acelasi timp, crenvurstiul sa devina mai zemos. Un alt aparat finalizeaza procesul prin transformarea amestecului in piure, scotand tot aerul, mai spun specialistii.

Citeste si Reguli in alegerea crenvurstilor pentru copii




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce nu trebuie sa-i dati copilului crenvursti

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!