Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum se face masajul destinat combaterii durerilor nasterii0 Comments

Publicat in:


In cazul in care o femeie vrea sa nasca cat mai natural, specialistii ii recomanda folosirea unor tehnici speciale de masaj care au rolul de a o ajuta sa suporte mai usor durerea.

Masajul pentru nastere

Masajul pentru nastere

Expertii citati de portalul Health.com sustin ca masajul are capacitatea de a stimula eliberarea de endorfine in corp. Acestia sunt hormoni cu rol anestezic care induc o stare de calm, fara pastile si ofera suport in scopul detensionarii musculaturii.

In plus, masajul are rolul de a diminua durerea cauzata de contractii.

Puteti utiliza ulei de trandafir sau portocale!

Recomandat este ca masajul sa fie realizat de catre sotul tau, care poate folosi in acest sens uleiuri esentiale de lavanda, portocala, trandafir sau musetel.

Este bine ca la inceput aceste miscari de masaj sa fie exersate sub indrumarea unui expert, care poate fi prezent in sala de nasteri. Potrivit sursei citate, viitoarele mamici au de-a face cu dureri de spate mai mult sau mai putin intense.

Medicii sustin ca in partea de jos a spatelui se resimt mai puternic si contractile. In plus, zona bazinului trebuie sa beneficieze de atentie speciala inca de cand esti gravida, dar si pe durata travaliului.

Trebuie spus ca acest masaj poate incepe cu miscari circulare in zona lombara, continuand de o parte si alta a coloanei, pana in dreptul umerilor, omoplatilor si cefei.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum se face masajul destinat combaterii durerilor nasterii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!