Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce e bine ca micutul tau sa copilareasca pe langa un animal de companie?0 Comments

Publicat in:


Copiii care au pe langa ei animale de companie, precum cainii sau pisicutele sunt predispusi mai rar unor infectii fata de cei care locuiesc fara prezenta acestor animale.

Importanta animalelor pentru copil

Importanta animalelor pentru copil

Potrivit unei cercetari publicate in revista Pediatrics, expertii au observat ca in cazul in care un copil ia contact zilnic cu un caine ar putea avea sistemul imunitar mai bun.

In plus, specialistii au constatat ca pisicile asigura o oarecare protectie bebelusilor, cu toate ca efectul observat a fost mai slab fata de cel al cainilor.

Copii are traiesc langa animale de companie au nevoie de mai putine tratamente cu antibiotice

Potrivit specialistilor, bebelusii care traiesc cu caini sau pisici sunt cu 30% mai putin susceptibili sa faca infectii respiratorii – tuse, rinita si febra si cu circa 50%, infectii ale urechii. Medicii sustin ca micutii care aveau in preajma un animale de companie au fost mai sanatosi in perioada analizata.

Care2.com scrie ca cea mai eficienta protectie a fost constatata la copiii care aveau un cainei in casa pana la sase ore pe zi, fata de copiii care nu aveau caine. In plus, copii are traiesc langa animale de companie au nevoie de mai putine tratamente cu antibiotice decat cei in familia carora nu exista animale domestice.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce e bine ca micutul tau sa copilareasca pe langa un animal de companie?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!