Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum se poate naste un copil cu autism? Ce erori fac mamele?0 Comments

Publicat in:


Savantii din SUA au efectuat recent o serie de teste care arata faptul ca reprezentantele sexului frumos care raman insarcinate in decurs de un an de la momentul in care au nascut risca sa aiba un copil autist.

Riscuri nastere copil cu autism

Riscuri nastere copil cu autism

Expertii spun ca daca ati nascut ar fi bine sa nu va propuneti sa aveti de curand un alt mostenitor. Copilul care urmeaza sa se nasca prezinta o tripla predispozitie la autism.

Aceasta este concluzia savantilor din cadrul Universitatii British Columbia, care au realizat un studiu pe circa 600.000 de familii din California. BBC arata ca o cauza a acestei predispozitii este faptul ca organismul mamei are nevoie de timp pentru a-si reveni dupa sarcina.

Acesti copii se nasc prematuri si au o greutate mai mica

In plus, micutii care sau luat nastere prea repede ar putea fi lipsiti de nutrienti vitali, arata raportul publicat in jurnalul Pediatrics.

Medicii mai spun ca acesti copii se nasc de obicei prematuri si au o greutate mai mica. De asemenea, s-a observat ca in cazul in care intervalul de timp dintre nastere si conceperea urmatorului copil este de 12 pana la 20 de luni, cel de-al doilea copil prezinta un risc de 1,9 ori mai mare de a avea autism.

Acest risc se diminueaza odata cu timpul si poate sa ajunga la 1,2 ori cu conditia ca aceasta perioada sa fie de pana la 3 ani.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum se poate naste un copil cu autism? Ce erori fac mamele?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!