Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Diminuarea riscului de avort spontan0 Comments

Publicat in:


Savantii din Marea Britanie au descoperit o noua cale prin intermediul careia femeile pot depista din timp sarcinile cu risc de avort spontan. Expertii sustin ca in acest fel se va putea efectua un tratament pentru spre pacientele care chiar au nevoie.

Avort spontan

Avort spontan

Cauze ale avortului spontan

In cadrul acestui studiu au fost semnalate mai multe cauze ale avortului spontan:

  • istoricul medical,
  • nivelul progesteronului si al hormonului de sarcina,
  • lungimea fatului,
  • intensitatea sangerarilor si
  • varsta fatului.

In momentul cand savantii din Marea Britanie au incercat sa combine doi dintre acesti factori au descoperit un instrument eficace in acest scop.

Circa una din cinci sarcini prezinta riscuri si in jur de 20% din acestea chiar sfarsesc prin avort spontan. In Marea Britanie se inregistreaza in fiecare an circa 250.000 de avorturi spontane, care provoaca un nivel considerabil de stres femeilor afectate si familiilor lor.

Ce au observat cercetatorii britanici?

In ultimii 3 ani, oamenii de stiinta au vizat circa 112 femei cu sarcini intre 6 si 10 saptamani si risc mare de avort. Femeilor li s-au efectuat ecografii, diagrame saptamanale ale nivelului durerii si sangerarilor, dar si teste pentru verificarea nivelului de progesteron si hCG.

Savantii au concluzionat ca sarcina este amenintata de factorii enumerati mai sus. Potrivit BBC, expertii au obtinut rezultatul corect pentru 94 la suta dintre femeile care au dus sarcina la termen si pentru 77 la suta din cele care au suferit un avort spontan.

Acestia sustin ca indicele de viabilitate a sarcinii va scuti pacientele de tratamente nefolositoare, precum o parte din analize si ecografii, indicandu-le medicilor daca sarcina va putea fi dusa la termen in conditii foarte bune.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Diminuarea riscului de avort spontan

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!