Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cauzele sindromului Reye0 Comments

Publicat in:


Sindromul Reye reprezinta o boala rara, care poate aparea pana la varsta de 16 ani.

Aceasta afectiune apare la copii in intervalul de timp de recuperare dupa o infectie virala cum ar fi gripa, raceala sau varicela. Cercetarile au indicat faptul ca incidenta este mai mare la copiii carora le-a fost administrata aspirina sau alte medicamente care contin acid acetilsalicilic.

Cauze sindromul Reye

Cauze sindromul Reye

Expertii au aratat ca cei mai vizati sa se imbolnaveasca sunt copiii caucazieni, acestia avand un sistem imunitar mai slab decat cel al copiilor de culoare.

Daca este depistata din timp, afectiunea se poate trata printr-o hidratare corespunzatoare

Perioada propice acestei afectiuni este cea a racelilor, respectiv perioada ianuarie-martie. Aceasta afectiune poate aparea in timpul unei infectii virale, dar mai ales la interval de doua saptamani dupa primele manifestari ale acesteia.

Printre simptomele acestei boli se afla o stare de slabiciune, letargie, dificultate in respiratie, ameteala, hiperactivitate, agitatie, crize de apoplexie, diaree.

Daca copilul manifesta aceste simptome in timpul unei infectii virale sau la scurt timp de la vindecarea acesteia, trebuie sa mergi la medic.

Daca este depistata din timp, boala se poate trata printr-o hidratare corespunzatoare si anumite medicamente, in functie de gravitatea sa, spun expertii.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cauzele sindromului Reye

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!