Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum se poate trata tiuitul urechilor si de ce apare0 Comments

Publicat in:


Potrivit savantilor, tiuitul urechilor afecteaza cel putin 10% dintre oameni, iar acest fapt i-a determinat pe cercetatori sa gaseasca un tratament pentru aceasta problema. Majoritatea cercetarilor de pana acum au aratat ca magneziul ar putea fi raspunsul la acest aspect neplacut.

Tiuitul urechilor

Tiuitul urechilor

Potrivit BBC, incepand din aceasta luna se va demara un studiu in care voluntarii vor primi ori suplimente de magneziu sau o pastila placebo, pentru a le fi testate reactiile.

Studiile efectuate pana in acest moment au indicat faptul ca un nivel prea mic de magneziu in corpul uman poate cauza chiar si pierderea auzului, daca a fost expus zgomotului puternic.

Care sunt cauzele tiuitului urechilor?

Medicii spun ca tiuitul din urechi are mai multe cauze, precum infectiile la nivelul urechilor, reactiile adverse la unele medicamente sau presiunea arteriala mare. Si expunerea prelungita la zgomot poate avea aceasta urmare, mai spun specialistii.

Trebuie spus ca tiuitul poate afecta una sau ambele urechi, iar in in acest moment nu exista un remediu care sa trateze aceasta suferinta. Savantii considera ca ca magneziul ar putea avea efect in astfel de cazuri, insa o supradoza poate avea efectul advers, putand cauza acelasi tiuit.

BBC mai arata ca in contextul unei cercetari in care voluntarii sunt fie tineri care folosesc MP3 player-ul, fie ofiteri din NATO, toti expusi unui nivel mare de zgomot, se incearca si efectul beta-carotenului si al vitaminelor C si E. Acestia vor fi monitorizati timp de doi ani, mai anunta sursa citata.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum se poate trata tiuitul urechilor si de ce apare

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!