Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Vrei sa ramai insarcinata? Iata cateva lucruri care te pot speria0 Comments

Publicat in:


Cand auzi vorbind femeile insarcinate, ti se pare ca sarcina poate fi ceva inspaimantator. Atat de frica iti poate fi incat gandul de a avea copii pare sa se indeparteze. Lucrurile nu sunt insa chiar asa de grave si daca iti doresti cu adevarat un copil, aceste „sacrificii” merita orice efort.

Iata cateva lucruri care te pot speria la prima vedere cand vine vorba despre a ramane insarcinata:

Cum este in sarcina

Cum este in sarcina

Greturile de dimineata

Primul lucru care descrie o sarcina sunt greturile de dimineata. Insa nu toate femeile au greturi atunci cand sunt insarcinate. Putin peste jumatate dintre gravide se confrunta cu aceste stari de rau cauzate de nivelul crescut de estrogen din corp. Este adevarat, ca pot fi si cazuri severe, in care ametelile, starile de voma pot persista pe parcursul intregii zile si pentru o perioada indelungata de timp. Consumul de lichide este un element-cheie in timpul sarcinii, tocmai pentru a preveni deshidratarea cauzata de voma. Cazurile extreme – hiperemesis gravidarum – necesita spitalizare.

Separarea muschilor abdominali

Muschii abdominali se vor separa spre laterale, asfel incat fatul sa poata creste. Acestia vor reveni la normal insa va mai trece ceva timp. Separarea nu este dureroasa, insa pot aparea cateva efecte neplacute in sensul ca durerile de spate sunt mai frecvente din cauza faptului ca muschii care sustin coloanoa vertebrala nu isi mai fac treaba cum trebuie. Din punct de vedere estetic pot fi, de asemenea, probleme, mai ales in cazul operatiilor de cezariana.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Vrei sa ramai insarcinata? Iata cateva lucruri care te pot speria

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!