Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cel mai nou dispozitiv care poate detecta febra0 Comments

Publicat in:


Expertii din Japonia au realizat recent un studiu complex cu ajutorul caruia incearca sa vina in sprijinul medicilor care ofera suport bolnavilor. Specialistii japonezi au prezentat o oglinda care se poate utiliza si in locurile publice si care poate depista persoanele cu febra. Acest obiect a fost creat asa incat sa poata impiedica raspandirea gripei.

Oglinda pentru febra

Oglinda pentru febra

Oglinda mentionata se numeste Thermo Mirror si poate sa fie amplasata pe masa sau pe perete. Dispozitivul are capacitatea de a masura temperatura celui care se aseaza in fata ei, iar acea persoana se poate afla chiar si la 30 de centimetri distanta.

Potrivit BBC, temperatura se afiseaza imediat pe oglinda care ii avertizeaza pe experti de prezenta febrei de un sistem de avertizare sonora.

Cat costa oglinda pentru febra

In acest moment, costul obiectului mentionat este situat intre 890 si 1.090 de euro.

Expertii din Japonia spun ca aceste oglinzi ar putea interesa scolile, intreprinderile, spitalele si alte locuri publice. Compania care a finalizat acest proiect se numeste NEC Avio prevede vanzarea a circa 5.000 de astfel de oglinzi pe an.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cel mai nou dispozitiv care poate detecta febra

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!