Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Atentie la produsele pe care le folosesti pentru bebelusul tau0 Comments

Publicat in:


In cazul in care aveti un proaspat bebelus, trebuie spus ca pielea si parul micutului vostru sunt foarte sensibile si este necesar sa aveti mare atentie cum le ingrijiti. Medicii spun ca la un copil mic, pielea si parul unui bebelus au nevoie de o curatare delicata. Se recomanda in acest sens sa utilizati anumite produse speciale, care sa formeze si sa mentina o bariera protectoare pentru corpul uman.

In cazul copiilor, alegerea unui sapun sau chiar a samponului nu este chiar usoara, mai ales ca cei mici reactioneaza diferit la cosmetice.

Produse pentru bebelusi

Produse pentru bebelusi

Sunt copii care accepta cu usurinta un produs, in timp ce altii pot dezvolta reactii alergice. Aceste situatii se intalnesc frecvent chiar si in cazul fratilor, cand acestia reactioneaza diferit la folosirea aceluiasi produs cosmetic.

Sampon special pentru bebelusi

Expertii sustin ca este indicat sa cautati un sampon special conceput pentru bebelusi, care sa fie bland, cu formule ce contin ingredienti neiritanti pentru ochi si mucoase: acesta nu trebuie sa aiba coloranti, dar nici parfum.

Scopul sau va fi acela de a mentine PH-ul neutru al pielii, pentru evitarea usturimii ochilor, anunta sursa citata.

Foloseste sapunuri care sa poata hidrata pielea micutului tau!

In cazul corpului micutilor, este bine sa alegeti gelurile spumante, imbogatite cu vitamine, care protejeaza pielea delicata a copilului, putand fi folosite inca din primele zile de dupa nastere.

Daca preferi sapunul pentru bebelusi, trebuie sa stii ca acesta se gaseste solid sau lichid si pentru diferite tipuri de piele: normala sau sensibila. Specialistii sunt de parere ca exista sapunuri care contin agenti de hidratare, care ajuta la prevenirea deshidratarii pielii copilului, dar si sapunuri cu minerale naturale, care sporesc capacitatea de protectie a pielii.

Servetelele umede

Trebuie sa mai stiti ca sunt extrem de folositoare si servetelele umede care patrund usor in toate cutele pielii micutului, indepartand foarte bine murdaria.

De asemenea, pentru copiii mici care au o piele mai sensibila, predispusa la alergii, servetelele umede fara parfum, alcool si cu extracte naturale din plante sunt ideale. Medicii va atrag atentia ca este foarte important ca produsele de ingrjire pentru adulti nu trebuie folosite pentru ingrijirea bebelusului, mai ales ca acestea pot provoca iritatii neplacute si alergii.

Trebuie spus ca orice produs cosmetic dedicat ingrijirii copiilor este necesar sa nu contina parfum sau alte tipuri de substante ce pot afecta sanatatea, sa fie testate dermatologic.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Atentie la produsele pe care le folosesti pentru bebelusul tau

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!