Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cat de sanatos este gerul de afara pentru corpul tau?0 Comments

Publicat in:


Iarna si-a intrat din nou in drepturi, iar temperaturile scazute ne determina sa ne imbracam cat mai gros pentru a face fata gerului de afara. Si totusi, acesta nu ne aduce numai neplaceri, ci ofera si cateva beneficii corpului nostru.

Beneficii ale frigului

Beneficii ale frigului

Intinerirea pielii

De pilda, temperaturile scazute au un efect de intinerire asupra pielii, pentru ca o tonifiaza. In plus, acestea sunt utile pentru ca ard caloriile. In urma unor cercetari, savantii au aflat ca temperaturile scazute au rolul de a accelera arderea caloriilor, iar asta presupune ca sezonul rece este un bun luptator impotriva obezitatii.

Gerul de afara mai poate avea efectul de a determina porii sa se infunde mai greu, iar temperaturile scazute au capacitatea de a incetini secretiile de sebum. In acest fel, tenul vostru va fi mai putin gras si fara sa aiba de-a face cu acneea.

Dormi intr-o camera cu o temperatura scazuta si te vei odihni mai bine!

Gerul mai are capacitatea de a creste calitatea somnului tau, iar corpul va putea sa se regenereze astfel mai bine. Odihna este foarte importanta pentru felul in care arata pielea ta. Trebuie sa stiti ca temperaturile ridicate pe timpul noptii afecteaza somnul de calitate, iar o daca camera in care vei dormi are parte de o temperatura mai scazuta, acest aspect te va ajuta sa dormi mai bine.

Cresterea circulatiei sanguine

Gerul mai are posibilitatea de a creste circulatia sanguina la nivelul corpului si fetei si poate diminua umflarea ochilor si fetei, mai spun expertii.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cat de sanatos este gerul de afara pentru corpul tau?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!