Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

11 aplicatii iPad pentru copii0 Comments

Publicat in:


In ziua de astazi este un lucru cat se poate de firesc ca parintii sa fie la curent cu noutatile din domeniul aplicatiilor iPad, iPhone pentru copii. In caz contrar, copiii vor fi mereu cu un pas inainte si cu siguranta isi vor pune in aplicatie imaginatia pentru a obtine ceea ce isi doresc. Prin urmare, a fi informat si in acest domeniu este un lucru absolut necesar pentru parintii care permit copiilor lor folosirea unui iPad.

Alegerea aplicatiilor potrivite pentru varsta si pentru curiozitatile copilului va deveni o placere, daca stiti ce ofera fiecare dintre ele.

Aplicatii iPad pentru copii

Aplicatii iPad pentru copii

Iata o selectie de 11 dintre cele mai populare aplicatii iPad, destinate copiilor cu varste peste 4 ani, care ii vor incanta, oferindu-le, in acelasi timp, activitati educative.

Trucks HD

Joaca-te impreuna cu copilul tau prescolar, folosind aplicatia Trucks HD, de la Duck Duck Moose. Aceasta permite conducerea masinilor de politie spre o spalatorie, servirea de inghetata dintr-o masina cu inghetata si colectarea gunoiului cu ajutorul unei masini speciale. Pot fi ascultate cantecele educative.

Toca Hair Salon

Spalat, coafat, barbierit  toate sunt posibile cu ajutorul acestei aplicatii haioase. In plus, parul personajelor poate fi vopsit, incretit etc. Partea amuzanta este ca personajele supuse tratamentului pot fi ursuleti, catei sau alte animale, pe care copiii se vor amuza coafandu-le. In plus, reactiile sonore pe care le au clientii salonului sunt foarte amuzante.

Princess Fairy Tale Maker

Aplicatia permite crearea propriei povesti cu printese, sirene, unicorni si alte personaje fantastice. Fiecare din cele 32 de fundaluri poate fi decorat cu diverse personaje, incluzand pirati, animale etc. Copiii pot povesti propriul basm prietenilor cu ajutorul imaginilor.

Make me smile

Chiar si monstrii se simt uneori tristi. Aceasta aplicatie are ca scop inveselirea lor, dar si a copiilor. Transformarea plansului monstrilor in ras ii poate ajuta pe parinti sa le schimbe starea copiilor lor atunci cand este cazul, pentru ca acestia reactioneaza prompt la schimbarea de stare a personajelor.

Ultimate dinopedia

Aceasta aplicatie este o minienciclopedie cu dinozauri (are peste 700 de poze). Acestia pot fi comparati si, in plus, exista o optiune audio pentru pronuntarea numelor lor. De asemenea, aplicatia are 13 clipuri care dau viata dinozaurilor, precum si un arbore genealogic al dinozaurilor, care arata legaturile dintre specii. Este o aplicatie de dimensiuni mari si va dura ceva timp pana se va descarca, insa asteptarea merita.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
11 aplicatii iPad pentru copii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!