Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Vrei o sarcina usoara? Iata ce trebuie sa faci0 Comments

Publicat in:


Majoritatea mamelor stiu ca trebuie sa aiba mare grija ce mananca si cum respecta toate consultatiile prenatale pentru a da nastere unui bebelus sanatos. Medicii sustin ca mamicile trebuie sa primeasca o ingrijire de calitate pentru a-si majora sansele sa nasca bebelusi sanatosi, iar pentru asta ar trebui sa mearga la consultatii si sa urmeze sfatul specialistilor.

Sarcina usoara

Sarcina usoara

Atentie la dieta

O dieta sanatoasa este si ea foarte importanta: evita mancarurile tip fast-food si axeaza-te pe mese bogate in principiile nutritive de care bebelusul tau are atata nevoie.

Este necesar sa mananci cat mai multe fructe si legume proaspete si cereale.

Elimina alcoolul si, pe cat posibil, cafeaua

Trebuie sa nu mai bei alcool si sa elimini cafeaua, dar si sa bei cat de multa apa poti – cam doi litri pe zi. Specialistii sustin ca trebuie sa consumi si mai multa apa in zilele calduroase si cand faci gimnastica.

Renunta la fumat si la medicamentele luate „dupa ureche”

Nu uita sa stai cat departe de obiceiuri nocive precum fumatul, de consumul unor droguri si orice fel de medicamente pe care nu ti le-a prescris medicul tau.

Atentie la unele alimente

Trebuie sa manifesti atentie la alimentele care pot contine bacterii periculoase: Escherichia Coli, Salmonella, Toxoplasma sau Listeria. Printre aceste alimente se afla carnea, pestele si ouale crude sau insuficient preparate termic, scoicile, laptele si branza nepasteurizate, fructele si legumele nespalate.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Vrei o sarcina usoara? Iata ce trebuie sa faci

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!