Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum se poate folosi uleiul arborelui de neem pentru contraceptie?0 Comments

Publicat in:


Arborele de neem se cultiva pentru valoarea sa ornamentala, dar si pentru cea de terapie. Care2.com scrie ca uleiul de neem cunoscut ca un adevarat tamaduitor de afectiuni se utilizeaza pentru scopuri medicinale de cateva sute de ani. Acesta este un produs care a rezistat timpului si este un copac foarte aprecait in zona tropical .

Specialistii sustin ca acest ulei de neem este un bun contraceptiv, iar aceasta calitate a sa se datoreaza unui principiu volatil numit NIM-76. Expertii ne anunta ca aplicarea intravaginala a uleiului de neem inainte de contactul sexual poate sa previna aparitia sarcinii.

Neem ulei

Neem ulei

Conform unor teste, mecanismul prin care acesta actioneaza nu este unul hormonal. In plus, el nu are parte de efecte secundare pe care le intalnim la celelalte contraceptive steroidiene. Se mai numeste si Azadirachta Indica. Sursa citata anunta ca acest copac de Neem este originar din Asia de Sud si mai este supranumit “copacul sacru”. Este un copac de la care se poate folosi aproape orice parte: frunzele, coaja, semintele, florile si fructele.

Coaja se poate folosi in caz de pierdere a apetitului, oboseala, tuse, infestarea cu viermi intestinali si ajuta la vindecarea ranilor, la combaterea starilor de voma, de sete excesiva si in tratamentul bolilor pielii.

In cazul frunzelor sale, acestea se utilizeaza pentru a scapa de toxine, pentru prevenirea daunelor făcute de radicalii liberi, purifica sangele si de asemenea folosirea lor este benefica in boli ale ochilor dar si in caz de muscaturi ale insectelor.

Fructele au calitati purgative, antihemoroidale si antihelmitice, florile sunt astringente si antihelmitice, iar semintele sunt folosite impotriva viermilor intestinali si au proprietati anti-bacteriene.

Uleiul obţinut prin presare la rece din semintele copacului de Neem este cunoscut ca fiind un ulei nevolatil, cu proprietati antiseptice. El poate impiedica dezvoltarea bacteriilor, reduce inflamatiile si umflaturile, inlatura durerea si creste capacitatea de aparare a organismului in lupta cu infectiile.

Uleiul de neem este un bun si util antibacterian, avand o actiune larga impotriva unor bacterii!

Se foloseste pentru sanatatea parului, pentru a creste functiile ficatului, pentru detoxifierea sangelui, pentru echilibrarea nivelului zaharului in sange si se considera ca nu ar avea efecte secundare.

Potrivit Care2.com, uleiul arborelui tropical de neem este apreciat pentru capacitatea sa de tratament a reumatismului, eczemelor, viermilor inelati, micozei piciorului, psoriazisului, negilor, ranilor cronice, dar si pentru tratarea altor infectii ale pielii.

Acest ulei mai poate fi folosit contra fungilor umani, mai ales a celor de tipul trichophyton, epidermophyton, microsporum. Este un bun si util antibacterian, avand o actiune larga impotriva unor bacterii si micoorganisme gram pozitive si gram negative, precum cele de tip Salmonella typhora, Klebsiella pneumoniae, M. Tuberculosis si M. Pyogenes.

S-a demonstrat stiintific eficienta acestui ulei contra paduchilor atunci cand este aplicat pe par, si este foarte des folosit in produse cosmetice cum sunt sampoanele pentru inlaturarea matretii.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum se poate folosi uleiul arborelui de neem pentru contraceptie?

Lasă un răspuns