Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Cum procedezi daca racesti in momentul in care esti insarcinata?0 Comments

Publicat in:


O femeie insarcinata poate avea probleme din cauza unei raceli, mai ales in sezonul rece, cu ploi si umezeala. In aceasta situatie, se recomanda odihna prelungita, spray-urile naturale dotate cu solutie salina, care desfunda nasul si supa de pui care contine cisteina, substanta cu proprietati antiinflamatorii.

Remedii naturiste - raceala in sarcina

Remedii naturiste – raceala in sarcina

Dureri in gat in sarcina

Trebuie spus ca durerile in gat se pot vindeca cu o pasta din miere, usturoi pisat si lapte cald, deoarece substanta denumita alicina, prezenta in usturoi si acizii fenolici din miere au actiune antiseptica si antibacteriana.

Febra in sarcina

De asemenea, trebuie sa stiti ca febra se va diminua daca va veti face o infuzie calda cu flori de tei miere sau cu cataplasme cu otet de trandafir.

Tusea in sarcina

Tusea se poate trata cu cataplasme de mustar cu cartofi fierti, aplicate pe piept. In plus, puteti sa va preparati singure un remediu natural dintr-un sirop care sa fie preparat din circa 100 de grame de cimbru, 1 litru de apa si 1 kg zahar.

Potrivit portalului Care2.com, pentru o astfel de situatie, vitaminele prenatale, prescrise de medic, pot intari sistemul imunitar. Si fructele sunt foarte utile, mai ales citricele, capsunele, pepenele galben, kiwi, mango, papaya. In plus, legume precum broccoli, varza rosie, rosiile, spanacul, ardeiul rosu, dar si carnea bogata in zinc, iaurtul, germenii de grau, ovazul si ouale sunt foarte indicate pentru consum intr-o astfel de situatie.

Ca sa stiti daca aveti gripa, ar trebui sa urmariti simptome precum durerile musculare, febra, frisoane, dar si prezenta unor stari de greata!

Durerile de cap in sarcina

Medicii sunt de parere ca durerile musculare sau de cap pot fi atenuate in sarcina cu medicamente care contin acetaminofen. Produsele farmaceutice pe baza de aspirina, naproxen sau ibuprofen nu sunt recomandate in timpul graviditatii, mai ales in primul trimestru.

Medicii ne atrag atentia ca simptomele racelii in sarcina iau o forma mai grava decat cele clasice, deoarece in aceasta perioada, sistemul imunitar functioneaza mai lent. Pe de alta parte, potrivit expertilor consecinta acestui mecanism natural se reflecta intr-o imunitate scazuta in fata virusurilor si bacteriilor, asa ca sunt sanse sa racesti mai des, sa ai nasul infundat, gatul dureros si ameteli.

Ca sa va dati seama daca aveti gripa, ar trebui sa urmariti simptome precum durerile musculare, febra, frisoane dar si prezenta unor stari de greata. Mai trebuie spus ca oboseala acuta si senzatia de arsura a globului ocular, insotite de o dificultate accentuata de a gandi si de a face efort fizic, anunta instalarea gripei.

Care2.com scrie ca tratamentul racelii cu pilule si decongestionante nazale poate sa fie periculos pentru fat mai ales in primul trimestru de sarcina, context in care organele sunt in plina formare.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Cum procedezi daca racesti in momentul in care esti insarcinata?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!