Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

De ce prefera barbatii carnea?0 Comments

Publicat in:
Etichete:barbati, carne, consum, femei, legume, nutritie, studiu

Carnea slaba este plina de nutrienti si de proteine si este preferata de obicei de catre persoanele care fac multa munca fizica si care au nevoie de un suport consistent pentru activitatea depusa zilnic. Totusi, carnea rosie si mezelurile care sunt consumate in exces nu sunt deloc bune pentru corpul uman.

Carnea pentru barbati

Carnea pentru barbati

Exista experti in nutritie care considera ca barbatii nu pot avea o dieta sanatoase si echilibrata din mai multe motive superficiale. Acestia spun ca barbatii consuma carne in exces, deoarece o considera masculina si o asociaza cu forta si cu muschii dezvoltati.

Unii dintre barbati considera ca preparatele realizate din legume sunt mult prea feminine si nu li se potrivesc stilului lor de viata.

Nutritionistii sustin ca prin consumul de carne rosie se cauzeaza majorarea riscului de boli cardiovasculare, una din principalele probleme de sanatate ale barbatilor, deoarece contine grasimi saturate, nocive inimii si sanatatii vaselor de sange.

De exemplu, un studiu realizat recent de cercetatorii din cadrul Scolii de Sanatate Publica Harvard arata faptul ca o cantitate de 100 g de carne rosie pe zi poate creste riscul aparitiei diabetului zaharat cu 19%, iar in cazul consumului de mezeluri, riscul poate ajunge si pana la valoarea de 51%.

Specialistii recomanda in acest sens, limitarea consumului de carne rosie, pentru evitarea complicatiilor de sanatate.

Acestia avertizeaza ca un consum de carne rosie trebuie limitat la cantitatea de circa 150 – 200 de grame, o data sau de doua ori pe saptamana ori poate chiar mai rar.

Aceasta deoarece, in fiecare an, milioane de oameni sunt diagnosticati cu diferite tipuri de cancer favorizat de consumul de carne si peste 600.000 de decese sunt cauzate in fiecare an de cancerul de colon in intreaga lume.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
De ce prefera barbatii carnea?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!