Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Din ce cauza sufera barbatii de disfunctie erectila?0 Comments

Publicat in:
Etichete:barbati, disfunctie erectila, soare, vitamina D

Potrivit rezultatelor unei cercetari recente, care a fost realizata de expertii din Marea Britanie, lipsa de vitamina D in corpul uman are o conexiune directa cu aparitia disfunctiilor erectile.

Acest lucru se intampla mai ales in cazul in care barbatul are probleme cardiace, astm bronsic, depresie sau afectiuni parandontale.

Disfunctia erectila

Disfunctia erectila

Persoanele care sufera de tulburari erectile au si un risc mai crescut de a dezvolta diabet zaharat sau sindromul metabolic. „Aparitia disfuntiilor erectile este o problema care poate modifica viata barbatilor, indiferent de varsta la care acestea apar.

Aceste tulburari pot fi tratate

Din fericire aceste tulburari pot fi tratate. Cel mai bine ar fi ca medicul sa faca legatura intre disfunctiile erectile si nivelul de vitamina D din organism, dupa care sa gandeasca planul de tratament”, a afirmat Richard Quinton, medic la Spitalul ,,Newcastle” din Marea Britanie.

Expertii au observat ca razele solare sunt principalele surse de vitamina D si ii pot ajuta mult pe cei aflati intr-o astfel de situatie. Acestea pot sa majoreze concentratia de oxid nitric in sange, fapt ce reduce riscul de aparitie a disfunctiilor erectile.

Cercetarea a fost publicata in Jurnalul Medical ,,Dermato-Endocrinologia” din Marea Britanie, potrivit BBC.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Din ce cauza sufera barbatii de disfunctie erectila?

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!