Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Noi beneficii ale consumului de oua0 Comments

Publicat in:
Etichete:beneficii, consum, luteina, oua, SUA

Potrivit expertilor, o noua cercetare adauga pe lista lucrurilor de tinut minte ouale. Astfel, investigatiile cercetatorilor de la Universitatea Tufts din Statele Unite, o explorare stiintifica pe parcursul a 6 luni, vor sa scoata in evidenta beneficiile consumului de oua. Surse importante pentru imbunatatirea functiei cognitive, prin continutul a doi antioxidanti importanti: luteina si zeaxantina.

Beneficii oua

Beneficii oua

Consumul acestora previne nu numai pierderea memoriei, dar reduce si riscul dementei. Subiectii analizati vor fi impartiti in doua tabere. Un grup de control, si unul activ, ai carui participanti vor include in alimentatia zilnica cate doua oua. Rezultatele vor fi obtinute prin compararea datelor in perioada de timp amintita, ne anunta BBC.

Testate vor fi memoria, rationamentul, fluenta verbala, atentia, factori principali in sustinerea unei bune activitati cerebrale. Cei care inlatura riscurile majore ale dementei in a doua parte vietii.

Rezultatele experimentului vor fi analizate in Germania

Cercetatorii americani se asteapta sa observe cresteri substantiale ale activitatii functiilor mentale pentru grupul activ.

In prim-planul global al agendei de lucru a oamenilor de stiinta se mai afla terapia cu laser, un experiment danez, efectuat pentru eliminarea aspectului inestetic al cicatricilor post cezariene, efectuat la Aarhus University Hospital. Dar si beneficiile aduse de varza, in comparatie cu gelul diclofenac, un antiinflamator destinat durerilor articulare, pentru tratarea articulatiilor deficitare.

Rezultatele experimentului vor fi „procesate” la Universitatea Duisburg – Essen , Germania, luand in calcul reactiile celor 80 de participanti cu osteoartrita a genunchiului.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Noi beneficii ale consumului de oua

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!