Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 18th, 2014

Programul lui Iohannis: Subventii pentru gradinita si cresa

Publicat pe 18 Noi 2014 at 6:40pm

Programul lui Iohannis promite subventii de la stat pentru parintii care isi duc copiii la gradinita sau la cresa. Mai mult decat atat, programul prevede si o politica mai putin austera in privinta indemnizatiilor pentru mame.

Facem o scurta trecere in revista a programului electoral al lui Iohannis referitor la politica in domeniul demografic:

„Pentru orizontul anilor 2015-2020, voi propune spre dezbatere mai multe direcţii de acţiune. Prima dintre ele vizează ieşirea din mentalitatea de austeritate atunci când vine vorba de concediul şi indemnizaţia pentru creşterea copilului…

Vedeti si:De ce nu este sanatos consumul de mezeluri in cazul…

Numarul minim de ore de somn la copii

Publicat pe 18 Noi 2014 at 7:00am

Bebelusii care au varsta cuprinsa intre una si patru saptamani ar trebui sa doarma circa 18 ore pe zi. Cu toate acestea, deseori, somnul bebelusilor este fragmentat si acestia se trezesc o data la 2 pana la 4 ore.

Asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu el, ci se trezeste pentru ca simte nevoia de mai multa hrana. Medicii mai spun ca micutii care se nasc prematur pot dormi si mai mult. Din cauza ca nu au inca format ceasul biologic, micutii nu se ghideaza dupa ciclul zi-noapte, ci dupa satisfacerea nevoilor fiziologice.

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!