Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 19th, 2014

Cat de nocive sunt contraceptivele injectabile?

Publicat pe 19 Noi 2014 at 7:03am

In intreaga lume au inceput sa fie tot mai utilizate contraceptivele injectabile. Totusi, conform datelor publicate de BBC, o cercetare recenta a evidentiat faptul ca acestea contin hormoni care cauzeaza pierderi ale memoriei.

Studiul a fost dat publicitatii in revista Psychopharmacology. In cadrul cercetarii, oamenii de stiinta au reusit sa realizeze o conexiune intre pierderea memoriei si hormonul medroxiprogesteron acetat.

Expertii sustin ca acesta reprezinta un hormon activ care actioneaza in cadrul acestor injectabile si in alte terapii hormonale pentru menopauza.

Cobaii au suferit tulburari de memorie in cadrul testelor

Cercetarea a fot efectuata pe durata a 12…

De ce nu vor barbatii sa foloseasca prezervativul?

Publicat pe 19 Noi 2014 at 7:00am

Potrivit datelor unei cercetari care a fost publicata in Journal of Sex Research, peste 8 din 10 barbati admit ca au utilizat cel putin o metoda pentru a evita folosirea prezervativului.

Studiul a fost realizat pe 313 barbati, cu varste cuprinse intre 21 si 30 de ani. Autorul studiului, Kelly Cue Davis, profesor asociat la Universitatea din Washington a declarat ca expertii au vrut sa afle cele mai comune comportamente in randul barbatilor referitor la evitarea prezervativului si care sunt cele mai frecvente tactici folosite de acestia pentru a-si convinge partenerele.

Specialistii sustin…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!