Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai, 2015

Intretinerea corporala in cazul unei femei insarcinate: sfaturi

Publicat pe 21 Mai 2015 at 7:00am

Femeile insarcinate au nevoie de produse cosmetice naturale, deoarece pielea absoarbe circa 65% din substantele continute in produsele cosmetice si de ingrijire corporala.

Multe dintre aceste substante au capacitatea de a pune in pericol placenta sau de a se acumula in tesuturi sau organe, cauzand afectiuni ale mamei, dar si ale fatului. Trusa unei femei gravide este necesar sa fie dotata cu produse noi care se previna sau sa diminueze disconfortul in situatii specifice sarcinii.

Multe femei insarcinate au probleme din cauza vergeturilor, mai ales ca niciun produs cosmetic, chiar daca este natural,…

De ce nu este sanatos consumul de mezeluri in cazul copiilor?

Publicat pe 20 Mai 2015 at 7:00am

Substantele continute de mezeluri sunt foarte nocive pentru organismul uman, deoarece acestea sunt reprocesate si pasteurizate. In zilele de astazi, tot mai multi parinti isi hranesc copii la masa cu mezeluri de proasta calitate, care nu aduc niciun plus de nutrienti corpului micutilor. In plus, in scoli asemenea produse se regasesc frecvent in mesele oferite.

Nutritionistii atrag atentia ca este destul de grav faptul ca in sandvisurile pentru cei mici se face apel mai ales la crenvursti si parizer, considerate drept cele mai nocive.

Potrivit Care2.com, mezelurile, in marea lor majoritate sunt produse…

3 lectii pe care parintii trebuie sa le predea copiilor

Publicat pe 03 Mai 2015 at 7:00am

Cat mai curand, cu atat mai bine. Nu este insa niciodata prea tarziu sa educam un comportament sanatos.

Ca parinte ai cea mai importanta sarcina din lume: sa slefuiesti caracterul unei alte fiinte umane. O fiinta umana care – candva destul de curand – va fi un barbat adult sau o femeie adulta. Afara in lume. Comunicand. Muncind. Servind. Ajutand. Iubind. Sau… ranind. Totul se bazeaza pe comportamentele, instructiunile si valorile pe care el sau ea le-a invatat acasa. Cu tine. O sarcina importanta, intr-adevar.

Este o sarcina care poate fi resimtita ca fiind foarte dificil de…

Copilul te intrerupe intr-o conversatie? Procedeaza astfel…

Publicat pe 02 Mai 2015 at 7:00am

Nu e destul doar sa le spui copiilor ca ceea ce fac nu este bine!

Desi cei mai multi parinti sunt vigilenti in privinta modului in care copii lor ii trateaza pe alti oameni, asteptandu-se la un comportament bland si respectuos, tot aceiasi parinti au adesea copii care ii trateaza pe ei insisi fara respect.

Un exemplu: O mama iubitoare care are grija de fiul ei si este atenta la comportamentul acestuia fata de altii. Se straduieste din greu sa isi trateze fiul cu respect si bunatate, dar adesea nu baga de seama, sau nu stie ce sa faca, ca el o intrerupe, ii ignora cererile sau tipa la ea cand…

Reactia bebelusilor la emotii

Publicat pe 01 Mai 2015 at 7:00am

Copiii sunt dotati cu sensibilitate inca de la varste foarte fragede. In urma unor cercetari efectuate in SUA a rezultat faptul ca bebelusii pot raspunde la emotiile vocii umane la varsta de numai 3 luni. Expertii au rams uimiti de acest aspect, mai ales ca se credea ca micutii reactioneaza la anumiti stimuli un pic mai tarziu.

Cercetatorii sustin ca rezultatele scanarii a 21 de bebelusi au sugerat ca exista un raspuns din partea creierului acestora la un anumit tip de sunete efectuat.

Cu cativa ani in…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!