Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Pleci cu bebe in vacanta? Nu uita aceste produse importante0 Comments

Publicat in:
Etichete:bebe, concediu, produse, vacanta

Pentru multi parinti, prima vacanta cu bebelusul reprezinta un motiv de ingrijorare, asa ca de multe ori, proaspetii parinti aleg sa isi amane planurile pentru cand micutul va mai creste. Cu putina planificare insa, prima vacanta cu cel mic va fi o experienta de neuitat.

Iata cateva sfaturi eficiente pentru ca vacanta voastra alaturi de cel mic sa decurga linistit si sa va puteti bucura de ea fara probleme.

Produse bebe pentru vacanta

Produse bebe pentru vacanta

Ia-ti aceleasi masuri de siguranta pe care le iei si acasa. Pentru a putea tine mai bine minte tot ce ai de facut, poti sa iti alcatuiesti o mica lista si sa o imparti in 3 mari categorii:

  • siguranta in masina,
  • produsele necesare pentru calatorie,
  • accesoriile pentru masa bebelusului.

Siguranta in masina

Daca vacanta este in timpul verii, nu uita sa atasezi la geamurile masinii folii protectoare sau protectii speciale din panza pentru a proteja ochii si fata bebelusului de soare.

Asigura-te ca scaunul bebelusului este bine montat in masina si ca centurile de siguranta sunt bine stranse. Alege un scaun potrivit pentru bebelusul tau, in functie de varsta si de greutate. Specialistii recomanda folosirea unui scaun de masina cu sistem de instalare usoara Isofix, pentru o siguranta sporita. Noile scaune de masina permit ajustarea inaltimii tetierei si centurilor de siguranta pentru o fixare rapida a bebelusului in scaun si pentru un confort ridicat.

Pune in bagaj si o trusa de prim ajutor. Desi masinile au de obicei o astfel de trusa, este indicat sa pleci la drum cu o trusa personalizata pentru micutul tau, care sa contina medicamente in caz de febra, medicamente impotriva colicilor, dar si ser fiziologic pentru nasuc si gel pentru calmarea durerii de gingii.

Daca veti zbura si cu avionul este indicat sa-l hranesti pe cel mic inainte de a va urca in avion si eventual cand aterizati. Cel mai important este inainte pentru a evita disconfortul unui bebelus care plange in timpul zborului.

Produsele necesare pentru calatorie

Gandeste-te la cum o sa decurga calatoria, dar si la destinatie. Daca bebelusul este foarte mic, unul dintre produsele principale trebuie sa fie caruciorul. Un carucior bine ales te va scapa de efortul transportului bebelusului din masina in avion sau in alte mijloace de calatorie si te ajuta sa te misti mai rapid si cu mai multa usurinta. Totodata, un carucior va tine copilul in siguranta atunci cand mergeti la plaja sau in aer liber. Un carucior de tip buggy este alegerea potrivita pentru o calatorie, pentru ca nu ocupa spatiu si va permite o manevrare usoara.

Nu uita sa impachetezi si un cerceaf si paturica preferata a bebelului tau. Mirosul familiar al acestora il linisteste pe bebe, atunci cand nu sunteti acasa.

Un alt produs eficient pentru bebe este o lampa de veghe sau un baby monitor. Acestea il ajuta pe cel mic sa adoarma mai repede si sa doarma linistit intr-un mediu nefamiliar.

Jucariile preferate il vor tine pe bebe ocupat, asa ca nu uita sa le strecori si pe ele in bagaj. In timpul calatoriilor lungi cu masina, este necesar sa tii micutul ocupat, pentru a nu se plictisi. Un copil plictisit devine in scurt timp morocanos, agitat, imbufnat si mai mult ca sigur va incepe sa planga, transformand calatoria intr-un calvar.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Pleci cu bebe in vacanta? Nu uita aceste produse importante

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!