Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie, 2014

7 lucruri pe care pediatrul nu ti le va spune

Publicat pe 31 Iul 2014 at 7:00am

Sunt o multime de intrebari pe care sa le pui medicului pediatru si parca niciodata nu are timpul necesar sa-ti raspunda. In plus, sunt lucruri pe care medicul pediatru nu ti l-ar spune niciodata in fata.

Iata numai cateva exemple, date chiar de medici pediatri:

1. Vrei sa eviti aglomeratia la cabinetul medicului pediatru? Programeaza-te pentru mijlocul saptamanii, dimineata la prima ora sau imediat dupa pranz.

2. Desi multe studii arata ca infectiile la ureche trec si fara antibiotice la copiii peste 2 ani, le prescriem oricum. Vrem sa simtiti ca facem ceva. Iar cand copilul se…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Copilul tau s-a iritat de la caldura? Iata ce trebuie sa faci

Publicat pe 30 Iul 2014 at 7:00am

E prea cald, ne deshidratam, transpiram iar de la transpiratie facem spuzeala. Acea iritatie a pielii, cu bubite mici si rosii ca de pojar, care mananca al naibii de rau. Sunt peste tot, cu zecile, pe abdomen, pe gat, pe piept, pe spate, chiar si in zonele intime. Pentru copii e cel mai rau intrucat incearca sa se scarpine si asta nu face decat sa irite si mai mult piela.

Bebelusi – Tratament iritatie de la caldura Dus

Imediat ce ajungi acasa fa baie copilului. Pielea se…

Animalele de companie pot cauza insomnie

Publicat pe 29 Iul 2014 at 7:00am

Multi oameni au probleme cu somnul ca urmare a vieti stresante si trepidante din societatea actuala. Exista momente in care nici ora inaintata, nici nevoia ta de somn nu puteau sa te faca sa adormi. Cu cat te inversunai mai tare sa atipesti, cu atat mai tare realizezi ca esti treaz.

Expertii spun ca daca ai astfel de probleme, este bine sa eviti sa apelezi la sedative si calmante, deoarece acestea iti fac mai mult rau decat bine. Consecintele grave asupra starii de sanatate incep sa…

Omagul-albastru vindeca durerile de gat

Publicat pe 28 Iul 2014 at 7:00am

Omagul-albastru este o planta care a fost folosita in trecut pentru prepararea unor lichide despre care se credea ca au calitati iesite din comun, aproape supranaturale. O astfel de planta a fost utilizata de razbonici pentru a-si prepara o otrava speciala pentru varfurile sagetilor folosite in lupte sau la vanatoare.

Planta mai este cunoscuta si sub numele de iarba-lupului, aconit, palaria-calugarului sau moartea-caprei. Omagul-albastru face parte din familia Ranunculaceae si este originara de pe continentul european. Se intalneste des in zone montane precum Carpati, Alpi si Apenini.

Este o planta perena ce poate…

Culoarea ochilor determina starea de sanatate a oamenilor?

Publicat pe 27 Iul 2014 at 7:00am

Potrivit datelor unei cercetari care apartine savantilor din cadrul Universitatii Pittsburgh din Statele Unite, culoarea ochilor este primul semnal de avertizare asupra starii de sanatate a unei persoane.

Asocierea dintre cele doua, respectiv, culoarea ochilor si starea de sanatate, a alcatuit o tema de studiu consistenta pentru oamenii de stiinta. Eforturile acestora au scos la iveala dovezi incredibile, dupa cum informeaza bbc.co.uk.

Expertii afirma ca riscul de diabet , rezistenta la durere, rapiditatea rationamentelor mintale par sa fie in stransa dependenta de „nuanta in care privim” lumea.

Potrivit sursei citate, aceasta…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!