Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Tratament pentru parazitii intestinali0 Comments

Publicat in:
Etichete:durere, fibre, fructe, legume, paraziti intestinali, stomac, tratament, viermi intestinali

Expertii spun ca parazitii intestinali sunt un fenomen care afecteaza multi oameni din intreaga lume. Acestia sunt contractati prin consumul de alimente crude si alimente contaminate si pot sa ramana nedescoperiti pentru timp indelungat.

Totusi, odata cu cresterea si inmultirea lor apar simptome, cum ar fi greata, varsaturi si diaree.

Viermi intestinali

Viermi intestinali

In cazul in care aveti obiceiuri alimentare nesanatoase, si va permiteti sa existati intr-o stare permanenta de stres cu exercitii foarte putine, trebuie sa stiti ca sunteti supusi unui risc crescut de a dezvolta o infestare cu paraziti intestinali.

Viermi paraziti pot aparea in intestine atunci cand sistemul imunitar functioneaza defectuos din cauza unei boli sau a unei diete care nu are parte de alimente importante.

Simptome parazitoza intestinala

Printre simptomele pentru parazitoza intestinala se afla:

  • diareea,
  • cercuri intunecate la ochi,
  • respiratie urat mirositoare,
  • anemie,
  • dureri de cap,
  • constipatie,
  • picioare slabite si
  • febra.

In cazul in care consumati anumite diete care permit formarea de paraziti intestinali, nu va faceti griji, deoarece exista unele schimbari usoare pe care le puteti face pentru a crea un mediu ostil pentru acestia.

Nutritionistii sustin ca, in mod special, consumul mare de carne, produse lactate, zahar si alimente, care sunt cunoscute pentru a forma acid, creaza un mediu prietenos pentru parazitii intestinali.

Ce alimente sunt recomandate?

De pilda, puteti incepe prin consumul de alimente pe care parazitilor alimentare nu le place sa le consume, precum legumele crude verzi, rosiile, morcovii cruzi, piperul negru, migdalele macinate, murele, hreanul.

In cazul in care ati putea fi deja afectati cu paraziti intestinali, trebuie spus ca exista mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a incepe incurajarea acestora in a va parasi corpul.

Trebuie sa schimbati dieta pentru a include alimente neprietenoase pentru paraziti, iar in al doilea rând ar trebui sa incepeti sa luati suplimente de usturoi, sau sa adaugati o multime de usturoi proaspat in dieta, deaorece acesta este un anti-parazitar natural.

Mijloace folosite pentru a scapa de parazitii intestinali

Curatarea colonului, unul dintre mijloacele cele mai preferate si mai sigure de curatare sistemului intern. Exista multe retete simple pe care le puteti pregati acasa pentru curatirea colonului.

Plantele aromatice cele mai utile in acest sens sunt urmatoarele:

Uleiul de oregano

Uleiul de oregano este foarte eficient in eliminarea parazitilor la om. Acest ulei a demonstrat o activitate antibacteriana impotriva bacteriilor, cum ar fi Escherichia coli, Salmonella indiana, Staphylococcus aureaus si Bacillus subtilis.

Parazitii eliminati cu acest remediu includ organisme precum viermii lati, rotunzi sau oxiurii.

Utilizarea ghimbirului

Si ghimbirul este o planta care poate fi uzitata pentru a ucide parazitii intestinali. Acesta a fost mult timp folosita in Africa de Est in acest scop.

Cercetatorii au descoperit ca toate cele 42 de componente din uleiul esential de ghimbir ucid viermii rotunzi, printre alti paraziti.

Usturoiul

Usturoiul este una dintre cele mai bine-cunoscute cure naturale pentru a scapa de paraziti intestinali, deoarece este un aliment toxic pentru acestia. Usturoiul ucide virusurile, fungii si paraziti intestinali, spun expertii.

Extractele de papaya

Extractele de papaya sunt indicate in acest caz deoarece aceasta contine enzime despre care se crede ca pot ucide parazitii intestinali. Atat fructul in sine, precum si semintele, sunt eficiente in eliminarea parazitilor intestinali.

In plus, nu uitati sa beti circa 10 pahare de apa intr-o zi, ceea ce va ofera suport in eliminarea parazitilor din intestinele voastre.

Nutritionistii sustin ca o dieta bogata in fibre este de mare ajutor in curatarea de deseuri din organism. Trebuie neparat sa includeti elemente cum ar fi fructe si legume crude in dieta dumneavoastra zilnica.




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Tratament pentru parazitii intestinali

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!