Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 16th, 2014

Efectele afrodisiace ale iasomiei

Publicat pe 16 Mai 2014 at 7:05am

Floarea denumita iasomie si-a castigat popularitatea gratie mirosului sau deosebit, intrand in atentia producatorilor de parfumuri inca din secolul al XVI-lea.

Expertii au descoperit si proprietatile sale curative, iar in prezent iasomia este un remediu naturist deja clasic, folosit de multi oameni.

Proprietati dezinfectante

De pilda, in China este cunoscuta pentru proprietatatile sale dezinfectante. Contine acid salicilic si alcaloizi, fiind folosita remediu pentru infectii, prin actiunea astringenta si calmanta.

Efect afrodisiac

Trebuie spus ca florile de iasomie sunt binecunoscute pentru efectul afrodisiac si sedativ, iar din frunze se obtin uleiuri esentiale, despre care specialistii spun ca sunt un adevarat tonic pentru viata…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Tinerii din casele in care se fumeaza au probleme cu infectia urechilor

Publicat pe 16 Mai 2014 at 7:00am

Potrivit unor studii recente, efectele secundare ale fumatului indirect sunt mai vaste si mai serioase decat ne-am astepta.

O cercetare efectuata in SUA arata faptul ca adolescentii care cresc in case in care se fumeaza sunt mai predispusi la infectiile urechilor.

Cercetatorii de la Harvard au examinat datele colectate de la peste 90.000 de familii care traiesc in SUA.

Savantii au descoperind cu uimire ca adolescentii cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, care locuiesc in case in care se fumeaza, sunt de aproape 2 ori mai…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!