Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie, 2014

Disneyland Paris pentru cei mici – aproape gratis. Afla cum

Publicat pe 30 Iun 2014 at 7:00am

O vacanta in lumea reala a desenelor animate de la Disneyland Paris este visul oricarui copil. Indiferent de varsta, intalnirile cu personajele urmarite doar pe micile sau marile ecrane si atractiile desprinse parca dintr-o carte de povesti ii vor fascina pe cei mici, iar adultilor le vor trezi amintiri dintre cele mai placute. Dar cum ar fi insa sa stai aproape gratis intr-o astfel de vacanta cu familia si copiii? Imposibil, ar spune unii…

Daca vanezi ofertele speciale ale unei agentii de turism acreditate oficial Disneyland Paris si rezervi din timp, imposibilul devine posibil. E…

Mortalitatea prematura pe glob a crescut. Afla motivele

Publicat pe 29 Iun 2014 at 7:00am

In lumea moderna, exista o multitudine de factori care pot determina moartea prematura a unei persoane, plecand de la stilul de viata si de alimentatie a individiului si pana la locul in care traieste, poluarea si stresul care poate fi provocat de un job. Cei care monitorizeaza sanatatea populatiei si-au stabilit ca obiectiv reducerea cu 25 la suta a acestor decese pana in 2025.

Expertii sunt de parere ca in acest mod vor fi salvate 37 de milioane de vieti in urmatorii 15 ani.

Potrivit Time.com, Adunarea generala a Natiunilor Unite si-a stabilit drept scop diminuarea…

Cat de importanti sunt antioxidantii in pregatirea unei sarcini?

Publicat pe 28 Iun 2014 at 7:00am

Multi oameni care au constatat ca nu sunt fertili incearca sa consume alimente, fructe si legume si sa isi majoreze astfel consumul de vitamine, antioxidanti si suplimente alimentare de origine naturala pentru a putea sa dea nastere unui mostenitor.

Expertii spun ca deseori, in urma unor analize, ca urmare a cresterii consumului de vitamine, se inregistreaza ameliorari ale spermogramelor, ale calitatii ovariene sau ale echilibrului hormonal.

Potrivit medicilor, o persoana care isi doreste sa isi sporeasca fertilitatea va trebui sa efectueze mai multe analize medicale hormonale, inainte de a consuma aceste suplimente si…

Ceaiul de flori de banutei, recomandat pentru tratarea migrenelor

Publicat pe 27 Iun 2014 at 7:00am

Florile de banutei cresc in zonele de campie dar si in cele montane din tara noastra. Se mai numesc in popor si nasturasi sau paraluta. Expertii sustin ca florile de banutei se recomanda pentru ca stimuleaza activitatea rinichilor si au rolul de a elimina toxinele.

In plus, in perioada primaverii aceste flori se folosesc ca si detoxifiant. Ceaiul din flori de banutei este recomandat pentru tratarea unor intoxicatii. In acest caz se consuma circa un litru de ceai pe zi, timp de 12 zile la rand, pe stomacul gol,…

Cum poti creste imunitatea organismului

Publicat pe 26 Iun 2014 at 7:00am

Imunitatea corpului uman este foarte importanta pentru evolutia organismului, spun medicii. Potrivit specialistilor, asta se intampla deoarece peste jumatate din sistemul imunitar se afla in zona tubului digestiv.

Acesta este de fapt sinonim cu o flora intestinala echilibrata. Si totusi, care este dieta cea mai buna pentru imbunatatatirea rezistentei intregului corp?

Expertii sustin ca circa 65-70% din sistemul imunitar se afla localizat la nivelul sistemului digestiv, iar aici gasim o micro-flora bacteriana care prezinta o deosebita importanta pentru rezistenta organismului.

In urma unor cercetari, s-a constatat ca dezechilibrul florei bacteriene determina o imunitate mai…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!