Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 16th, 2014

Memoria bebelusului

Publicat pe 16 Mar 2014 at 8:05am

Pana nu demult, oamenii de stiinta si cercetatorii credeau ca bebelusii nu poseda deprinderea de a memora inainte de varsta de opt sau noua luni. Parintii au sustinut contrariul o buna perioada de timp.

Aceste mituri au fost combatute mult timp dar iata ca de curand cand au fost publicate rezultatele unor studii fascinante.

Bebelusii au memorie specifica

Rezultatele cercetarilor recente cu privire la memoria bebelusilor sunt cu adevarat foarte interesante atat pentru oamenii de stiinta cat si pentru parinti.

Potrivit unui articol publicat in „American Baby Magazine”, intitulat „Memorie completa”, memoria pe termen lung a bebelusilor poate…

Reguli in alegerea crenvurstilor pentru copii

Publicat pe 16 Mar 2014 at 8:00am

Faptul ca mezelurile nu reprezinta o alegere in alimentatia de zi cu zi a copiilor nostri deja o stim cu totii. Mezelurile nu sunt o optiune sanatoasa, la modul general vorbind si este intelept sa le evitam atat cat putem s-o facem.

Insa nu le putem ocoli in mod constant o viata intreaga. E adevarat ca noi decidem ce punem in farfuria propriului nostru copil, insa e la fel de adevarat ca imediat ce trec de varsta de un an si jumatate, (unii chiar mai devreme), copiii incep sa aiba preferinte.

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!