Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 18th, 2014

Copilului tau nu ii plac fructele? Urmeaza aceste sfaturi

Publicat pe 18 Mar 2014 at 8:00am

Ai probleme ca nu reusesti sa-ti convingi copilul sa manance destule fructe? Uite o metoda ingenioasa de a-l face pe cel mic sa se razgandeasca: prezinta-i fructele in aranjamente care sa ii ia ochii.

Aceasta este concluzia cercetatorilor germani care au analizat modurile ce pot creste substantial interesul pentru fructe al copiilor intre 4 si 7 ani. Daca fructele i-au fost oferite intr-o aranjare speciala de asa natura incat sa fie atractive vizual, copiii au mancat cantitate dubla de fructe decat cei carora fructele le-au fost oferite banal, taiate si puse pe…

Permalink  |  Tagged with: , , ,

Evita mancarea de tip fast-food pentru a nu scadea IQ-ul copilului tau

Publicat pe 18 Mar 2014 at 5:00am

Efectele negative ale alimentelor de tip fast-food nu mai reprezinta de mult timp o noutate pentru nimeni. Toata lumea stie cat de daunatoare sunt, insa, in mod curios, consumul acestora nu pare sa fi scazut semnificativ in ultimii ani. Un studiu recent pe aceasta tema trage un nou semnal de alarma. Se pare ca alimentele de tip fast-food influenteaza negativ dezvoltarea creierului copiilor.

Conform acestui studiu, primul care are in vedere legatura dintre dieta copiilor si dezvoltarea creierului, copiii care mananca mai multe chipsuri, biscuiti si…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!