Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 15th, 2014

Sfaturi pentru a nu avea un copil rasfatat

Publicat pe 15 Mar 2014 at 8:05am
Ce este un copil rasfatat?

Un copil rasfatat este pretentios, egocentric si nerezonabil – considera medicul american Harvey Karp, creator al DVD-ului si cartii de succes: The Happiest Toddler on the Block (Cel mai fericit copil din cartier).

El declara in continuare ca poate parea mai usor sa va intelegeti cu un copil rasfatat daca ii satisfaceti cerintele, dar pana la urma, cedand in fata pretentiilor lui il faceti sa se simta izolat si derutat. „Daca ii permiteti copilului sa fie rasfatat, plantati o samanta de nemultumire”, spune el. „Pentru ca sunt atat de obisnuiti sa…

Cat de periculos este orezul pentru copilul tau?

Publicat pe 15 Mar 2014 at 8:00am

Autoritatile sanitare daneze considera ca orezul are o mare concentratie de arsenic anorganic, asa incat le recomanda parintilor sa scada cantitatile pe care le dau copiilor, oricare ar fi forma de prezentare (cereale, biscuiti, prajituri, bauturi cu orez, etc.).

Autoritatile sanitare daneze subliniaza ca „persoanele care consuma alimente cu arsenic anorganic zilnic risca mai mult sa se imbolnaveasca de cancer„, indeosebi de piele, plamani si vezica, scrie RTV.NET.

Pana acum, doar Danemarca si-a avertizat locuitorii in privinta unor eventuale pericole legate de consumul de orez. Recomandarile au fost facute dupa un anunt al…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!