Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 24th, 2014

Pericolul din sucul de fructe

Publicat pe 24 Mar 2014 at 6:30am

Fiecare parinte stie ca este bine sa dea copilului sau fructe sau sucuri naturale de fructe, facute in casa, sa evite sucurile din comert si cu siguranta pe cele acidulate care doar simuleaza ca ar avea fructe in continutul lor.

Multi parinti se mandresc cu privire la cantitatea de suc de fructe pe care copilul lor il bea. Insa aflati ca sucul de fructe intr-o cantitate prea mare este periculos pentru copii. Suficient de periculos incat Academia Americana de Pediatrie a considerat necesar sa emita informarea…

Cat timp pot sa ramana proaspete alimentele din camara?

Publicat pe 24 Mar 2014 at 6:00am

Majoritatea oamenilor au in camara alimente cu termene de valabilitate lungi, iar pe cele mai multe dintre ele le consideram neperisabile.

Foarte rar controlam termenele de valabilitate la faina, praf de copt, ulei si altele, pentru ca acestea par „rezistente”. Afla cat timp sunt proaspete alimentele din camara.

Alimente care se pastreaza 6 luni

Aceasta este o conceptie gresita sa crezi ca faina de grau si de porumb, grisul si alte cereale macinate dureaza pentru totdeauna.

Toate acestea pot fi pastrate cel mult sase luni in camara, numai in recipiente perfect inchise.

Alimente care se pastreaza 3 luni

Bicarbonatul de…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!