Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 14th, 2014

Bronsiolita

Publicat pe 14 Mar 2014 at 8:05am
Ce este bronsiolita?

Bronsiolita este o boala frecventa a cailor respiratorii, cauzata de o infectie care afecteaza bronhiile mici, cai de transport al aerului in plamani, numite si bronsiole. Cand acestea se inflameaza, se umfla si se umplu cu mucus, ingreunand respiratia.

Particularitati bronsiolita

Cel mai adesea afecteaza bebelusii si copiii mici, deoarece micile lor cai respiratorii se pot bloca mai usor decat ale copiilor mai mari sau ale adultilor.

De obicei, apare in primii doi ani de viata, varsta cea mai frecventa la care apare fiind intre 3 si 6 luni.Apare mai frecvent la…

Cum sa petreci timp placut cu copilul tau acasa?

Publicat pe 14 Mar 2014 at 8:00am

Dupa o saptamana grea de lucru, abia astepti weekend-ul ca sa te relaxezi, sa te bucuri de cei dragi. Insa de multe ori stresul acumulat te face sa-ti mai pierzi din idei. Si astfel, intrebari precum Ce facem azi?, Unde mergem azi? pot sa te lase fara raspuns.

De aceea iti oferim noi cateva sugestii pentru a petrece acest weekend in compania familie de care sa-ti aduci aminte mult timp de-aici in colo.

Weekend: Festival de film acasa

Nu va trebuie decat un film bun, pe care, evident,…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!