Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 8th, 2014

Alimente vitale pentru copilul tau

Publicat pe 08 Mar 2014 at 7:10am

Alimentatia copiilor este preocuparea numarul unu a parintilor. Atunci cand orice familie isi intocmeste un top al alimentelor pe care le consuma sau le prefera, intotdeauna apare subiectivismul firesc; fiecare dintre noi preferam sa gatim sau sa ne hranim copiii cu anumite alimente pe care le avem mai la indemana sau sunt intrate in rutina.

Cu toate acestea, exista o lista de alimente recomandate pentru sanatatea intregii familii pe care specialistii de la www.askdrsears.com ni le recomanda. Ei spun ca scopul este sa umplem farfuria cu mancare de inalta calitate…

Cum se taie unghiile bebelusului?

Publicat pe 08 Mar 2014 at 7:00am

Taierea unghiilor la bebelusi este o operatiune ce trebuie efectuata cu mare grija. Aceasta ar fi prima regula si cea mai importanta. Insa toti proaspetii parinti stiu ca nu este o operatiune usoara.

In primul rand, bebe se naste cu unghii mari si uneori ascutite. Asa ca din primele zile trebuie sa i le taiati, ca sa nu se zgarie. Zgarieturile pot fi periculoase, mai ales daca sunt facute in zona ochilor.

In maternitatile de stat nu i se taie unghiile de catre personalul medical sau asistente, asa ca trebuie…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!