Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 7th, 2014

Convulsiile febrile

Publicat pe 07 Mar 2014 at 7:35am
Convulsiile febrile

Ce sunt convulsiile febrile, de ce apar, cand apar si care sunt factorii care favorizeaza aparitia lor! Stiai ca, in marea majoritate, ele dureaza pana in 15 minute? Afla ce se intampla daca durata depaseste 15 minute! Dr. Alina Popa iti ofera sfaturile de care aveti nevoie!

Pregatirea copilului pentru gradinita

Publicat pe 07 Mar 2014 at 7:10am

Primul pas important al copilului catre viata in comunitate are loc odata cu inceperea gradinitei. Este un moment plin de neprevazut si emotie, cand copilul va trebui sa se adapteze si sa interactioneze mai mult cu cei din jur; iar parintii sa reziste temerilor de a-si lasa juniorul singur. Este, insa, unul dintre momentele in care vei fi foarte mandra de micile lui succese!

Pregatirea copilului pentru gradinita trebuie sa inceapa din timp, pentru ca trecerea spre noua etapa sa se realizeze cat mai lin.

Iata doua elemente esentiale in…

Cat de periculoase sunt cerealele pentru copii?

Publicat pe 07 Mar 2014 at 7:00am

Potrivit specialistilor, unele tipuri de cereale pot provoca probleme de sanatate copiilor. Este vorba de cele care contin zahar, acestea putand duce la dependenta si boli grave.

La micul dejun, copiii nu ar trebui sa consume zahar, potrivit CBS News. Este ceea ce sustine Marion Nestle, profesor de nutritie la o universitate din New York.

Cercetatorii au studiat continutul de zahar in cazul a nu mai putin de 84 de tipuri de cereale aflate pe piata americana.

Aproximativ 44 dintre cerealele pentru copii contin foarte mult zahar, spun ei.

Cu toate acestea, cei care consuma…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!