Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 19th, 2014

De ce iaurtul este recomandat pentru alimentatia copiilor?

Publicat pe 19 Mar 2014 at 6:30am
Alimentatia copilului

Alimentatia copiilor trebuie sa fie diversificata si sa contina toti nutrientii esentiali, cum ar fi calciul, acizii grasi esentiali, fierul, magneziul, potasiul, vitaminele A, C, D, E sau zinc, al caror deficit poate causa probleme in crestere si sanatate.

Toti acesti nutrienti le asigura celor mici o dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

Copiilor nu trebuie sa le lipseasca din alimentatie produsele lactate, o sursa esentiala de calciu si proteine, care contin si cantitati utile de fosfor, potasiu, vitamina D, B2 si B12.

Iaurtul reprezinta o alegere inspirata in acest sens, pentru ca poate fi…

Ce nu-ti spune pediatrul?

Publicat pe 19 Mar 2014 at 6:30am

Sunt o multime de intrebari pe care sa le pui medicului pediatru si parca niciodata nu are timpul necesar sa-ti raspunda. In plus, sunt lucruri pe care medicul pediatru nu ti l-ar spune niciodata in fata.

Iata numai cateva exemple, date chiar de medici pediatri:

Evitarea aglomeratiei de la cabinet

Vrei sa eviti aglomeratia la cabinetul medicului pediatru? Programeaza-te pentru mijlocul saptamanii, dimineata la prima ora sau imediat dupa pranz.

Infectiile la ureche trec fara antibiotice

Desi multe studii arata ca infectiile la ureche trec si fara antibiotice la copiii peste 2 ani, le prescriem oricum. Vrem sa…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!