Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 22nd, 2014

on the line at the combine for Jared Goff

Publicat pe 22 Mar 2014 at 9:41am

California quarterback Jared Goff is measured at the NFL football scouting combine in indiana on Saturday. (Emmanuel Conroy/Associated Press) Jared Goff is almost certainly considered one of, If not the top qb in this draft class. He has already taken one of the primary tests of the combine before even stepping foot on the field. Two questions that are continually asked aboutGoff regard his hand size and his weight. Goff is a higher, Skinny quarterback with what are believed to be small hands. Many have wondered if Goff has the bulk to face up to the hits quarterbacks can take in the NFL https://www.ramsuniformsproshop.com/LoswgyHehcm7iYPT/, A few worry about…

Atentie! Ce carne mananca copilul tau?

Publicat pe 22 Mar 2014 at 6:30am

Din ce in ce mai multe surse de informare in ceea ce priveste alimentatia copiilor ne transmit sa fim atenti la carnea pe care o dam de mancare copiilor nostri. Pe de-o parte stim cu totii ca nutrientii din carne sunt importanti pentru armonioasa dezvoltare a unei fiinte umane, iar copiii au nevoie de proteinele din carne pentru creierul si musculatura lor, dar pe de alta parte specialistii in alimentatia copiilor avertizeaza: carnea de pui (si nu numai) din comert poate avea hormoni care duc la tulburari hormonale serioase la unii copii.

Neurotoxina care le ameninta pe femeile insarcinate

Publicat pe 22 Mar 2014 at 6:00am

Expertii spun ca femeile insarcinate ar trebui sa-si faca un test de sange pentru detectarea cantitatii de plumb din corpul lor, aceasta toxina putand sa se dovedeasca periculoasa pentru sanatatea fatului.

Multe femei nu acorda atentie unui asemenea aspect, atunci cand raman insarcinate, ele fiind atente in special la alimentatia si odihna de care au parte.

Cu toate acestea, prezenta plumbului in mediul inconjurator este un pericol ce trebuie tratat cu atentie.

Plumbul este o neurotoxina puternica, care se gaseste aproape oriunde, inclusiv in scoli, locuinte, in vopsea, tevi si chiar…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!