Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 11th, 2014

Copilul tau este activ? Iata ce trebuie sa afli despre loviturile la cap

Publicat pe 11 Mar 2014 at 7:10am

Accidentele se pot intampla oricand si nu numai copiilor activi. Daca juliturile si zgarieturile sunt o nimica toata, o atentie deosebita ar trebui sa acorzi loviturilor la cap la copii.

Iata cateva lucruri pe care este nevoie sa le stii atunci cand copilul tau s-a lovit la cap. Afla cand este cazul sa te ingrijorezi, cand trebuie sa-l duci la urgenta si in ce situatii poti trata copilul linistit acasa.

Lovituri la cap la copii: Nu intra in panica

Chiar daca lovitura la cap pare destul de grava,…

Baia bebelusului – Cum faci baie corect bebelusului tau

Publicat pe 11 Mar 2014 at 7:00am

Baia bebelusului – Primele zile acasa dupa maternitate totul vi se pare dificil. Printre multiplele activitati noi, baia de seara, obligatorie in fiecare zi, poate fi de-a dreptul de speriat.

Aceasta deoarece bebelusul se misca haotic, aluneca, poate sa planga cand ia contact cu apa. Iar dvs. sunteti oricum speriata sa nu-i faceti ceva rau.

Baia bebelusului – reguli

Iata regulile de baza pentru baia de seara:

Baia bebelusului #1. Apa din cadita trebuie masurata pe pielea antebratului (de unde se recolteaza sange pentru analize). In acest loc, pielea este extrem de subtire, comparabila cu pielea bebelusului, si…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!