Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 5th, 2014

Colicile abdominale

Publicat pe 05 Mar 2014 at 7:35am
Colicile abdominale video

Colicile abdominale sunt o manifestare datorata ingestiei aerului in cursul alimentarii sugarului. Ele pot aparea la orice varsta, chiar la mai putin de 2-3 luni, in functie de copil. Aflati cum se manifesta sugarul cu colici si ce puteti face! Dr. Alina Popa va ofera sfaturile de care aveti nevoie!

Semne de diabet la copilul tau

Publicat pe 05 Mar 2014 at 7:10am

Cele mai recente date din Romania arata ca peste 18.000 de copii sufera de diabet. Boala, considerata pana nu demult specifica adultilor, apare la varste din ce in ce mai mici, iar numarul celor afectati este in continua crestere.

Cauza

Principalii vinovati sunt alimentatia de tip fast food, precum si faptul ca, in ultima vreme, copiii par sa fii uitat ce inseamna miscare.

Diabetul la copii – Primele semne de diabet

De obicei, cei mai predispusi riscului de diabet sunt copiii care au un istoric in familie in acest sens sau care sunt obezi. Daca…

Expertii din SUA avertizeaza cu privire la o boala misterioasa aparuta la copii

Publicat pe 05 Mar 2014 at 7:00am

Specialistii americani sunt ingrijorati din cauza unei boli misterioase asemanatoare poliomielitei, care a determinat paralizia membrelor a 20 de copii din statul California.

Potrivit unor studii, aceasta afectiune poate provoca paralizia rapida si slabirea severa a corpului. Ea poate determina imposibiliatea unor pacienti de a-si folosi cele patru membre, scrie The Independent.

Expertii spun ca, desi a fost aplicat un tratament complex, in unele cazuri nu s-a constatat o imbunatatire a starii de sanatate a celor bolnavi.

Pana in acest au fost identificate in SUA 25 de cazuri de pacienti care sufera de aceasta boala. Ea ii…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!