Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 17th, 2014

7 mituri despre a fi tata

Publicat pe 17 Apr 2014 at 7:00am

Miturile despre a fi tata ne inconjoara inca de la varsta adolescentei: majoritatea femeilor traiesc cu impresia ca barbatii nu isi doresc copii si ca trebuie tarati in aceasta stare de fapt care se numeste paternitate, ca nu se vor pricepe la nimic din ce are legatura cu micutii lor si ca vor incerca sa scape cu orice ocazie de indatoririle lor, iar barbatii sunt convinsi de la aceeasi varsta ca femeile sunt facute sa fie mame, iar ei, barbatii, vor fi prinsi in aceasta capcana mai devreme sau mai tarziu. Iti oferim, indiferent ca esti viitor tata, tata, viitoare mama sau mama cateva informatii utile.

[caption id=”attachment_16380″ align=”aligncenter” width=”300″…

Permalink  |  Tagged with: , , ,

Sfaturi pentru tati: ce sa NU faci in timpul travaliului

Publicat pe 17 Apr 2014 at 6:30am

In zilele noastre viitorii tati le stau alaturi partenerelor de viata in timpul travaliului si, uneori, al nasterii. In cazul in care urmeaza sa asisti la travaliu, fii atent la cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci sau sa le spui.

Nasterea unui copil este foarte emotionanta si pentru tata, nu numai pentru mama, desi uneori tindem sa ignoram acest lucru. In cazul in care vei fi tata in curand si vei asista la travaliu si poate si la nasterea bebelusului vostru, Qbebe ti-a…

Permalink  |  Tagged with: , , ,

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!