Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 29th, 2014

De ce sa apelezi la un consultant in alaptare?

Publicat pe 29 Apr 2014 at 4:30am

Consultantul in alaptare este un sprijin esential pentru alaptarea cu succes a bebelusului tau. In randurile urmatoare puteti afla parerea Claudiei Bider Heim, Moasa si Consultant in Lactatie Certificat IBCLC la Fundatia Crucea Alba pentru Servicii de Sanatate Materna.

In cursul practicii mele de 5 ani in Romania am constatat o situatie ingrijoratoare in ceea ce priveste promovarea alaptarii. Cele mai multe cadre medicale cunosc avantajele alaptarii, comunicand mamelor ca este bine sa-si alapteze bebelusii exclusiv in primele 6 luni de viata insa foarte putine mame beneficiaza de educatie si sprijin pentru…

Cat de des este normal sa raceasca un copil intr-un an?

Publicat pe 29 Apr 2014 at 4:00am

Raceala este una din cele mai uzuale forme de imbolnavire printre copiii de toate varstele.

Desi dureaza maxim o saptamana pana cand se vindeca de simptomele virusilor ce cauzeaza raceala, copiii se simt rau si nefericiti, scosi din rutina vietii lor de zi cu zi, iar parintii ingrijorati cum sa ii intareasca imunitatea si sa il fereasca ca racelile sa recidiveze, doar doar vor scapa cu cat mai putine pe sezon.

Daca vrei sa afli mai multe despre racelile copiilor, indeosebi care este un numar de raceli pe an considerat acceptabil de catre…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!