Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 10th, 2014

Recomandari de alimentatie sanatoasa pentru copilul peste 2 ani

Publicat pe 10 Apr 2014 at 7:00am

Din al treilea an de viata, alimentele consumate de copil sunt, in mare masura, asemanatoare cu cele consumate de adult.

Parintii – responsabili pentru sanatatea viitoare a copilului

Parintii sunt responsabili de alegerea alimentelor, de stabilirea cantitatii si orarului meselor. Deseori parintii au tendinta de a obliga copilul sa manance intreaga cantitate oferita si de a limita accesul la anumite alimente. Aceste tendinte se asociaza cu supraalimentatia si cu interesul paradoxal pentru alimentele interzise.

Sfaturile dietetice acordate de catre medic parintilor vor…

Sfaturi pentru parinti pentru alimentatia sanatoasa a copilului

Publicat pe 10 Apr 2014 at 6:30am

Va prezentam cateva sfaturi de care dvs., in calitate de parinte, este bine sa tineti cont pentru a va proteja copilul de viitoare probleme de sanatate nedorite.

Mai mult decat atat, la aceasta varsta veti trasa directiile dupa care copilul dvs. se va ghida pe tot parcursul vietii. Responsabilitatea va apartine si trebuie sa fiti pe deplin convins ca actiunile dvs. vor avea un impact major in alimentatia si viata sanatoasa aviitoare ale copilului.

Iata ce va recomandam:

la introducerea alimentelor solide se va oferi o mare varietate de legume si…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!