Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 24th, 2014

Cand incepem diversificarea si regulile pe care trebuie sa le respecti

Publicat pe 24 Apr 2014 at 4:30am

Fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare, asa ca este dificil de stabilit o varsta general valabila pentru inceperea diversificarii. Insa medicii cad de acord asupra faptului ca momentul cheie pentru la bebe se afla undeva in jurul varstei de 6 luni. Medicul pediatru al bebelusului tau te va sfatui asupra momentului potrivit pentru copilul tau!

Exista insa anumite semne care le anunta pe mame ca momentul diversificarii se apropie, iar unul dintre cele mai importante este ca bebe este tot mai activ.

Firesc, pentru tot…

Importanta diversificarii in evolutia bebelusului tau

Publicat pe 24 Apr 2014 at 4:00am

Laptele matern este alimentatia ideala care ii asigura bebelusului elementele nutritive necesare dezvoltarii si cresterii sale sanatoase.

Recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) privind exclusiva pana la varsta de 6 luni si continuarea acesteia in paralel cu initierea diversificarii este una extrem de importanta si ar trebui ca orice mamica sa tina cont de ea.

Importanta diversificarii

Este important ca, inainte si in timpul alaptarii, sa aveti o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Combinatia alaptarii cu biberonul in primele saptamani de viata poate sa reduca productia de lapte matern, iar inversarea deciziei de a nu…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!